Talent Savo-koulutuspalvelut

Onko kasvun ja kehittymisen esteenä osaavien tekijöiden puute? Voisinko auttaa siinä?

Osaavaa henkilöstöä voi olla haasteellista löytää. Usein asenne on kunnossa, mutta jotain oleellista osaamista puuttuu. Autan mielelläni myös osaajien etsinnässä ja mm. rekrytointikoulutusten suunnittelussa. TalentSavo-palvelu hinnoitellaan erikseen tapauskohtaisesti.

Työllistä taidolla

Business Savo Oy voi tarjota yrityksellesi maksuttoman Työllistä taidolla-konsultoinnin, jonka kautta saat neuvoja ja kirjallisen suunnitelman, kuinka edetä työvoiman hankinnassa.

Taitopajat 2020 -hanke

Yrittäjyystaitopajat - uusia mahdollisuuksia itsensä työllistämiseen. Seuraava Yrittäjyystaitopaja -valmennus on sovittu alkavaksi 20.8.2019.

Työvoimakoulutus

Yrityksen myynti vetää ja tekemätöntä työtä riittää. Hakuilmoitukset avoimista paikoista on tehty, mutta osaavaa työvoimaa on vaikea löytää. Oikean asenteen omaavia oppimiskykyisiä hakijoita olisi, mutta lisäkoulutusta työssä menestymiseen tarvitaan.

Ajankohtaista

Kansainvälisen kaupan osaajaksi -rekrykoulutus
Alkamassa syksyllä 2019 – KANSAINVÄLISEN KAUPAN OSAAJAKSI rekrykoulutus – katso Esite yrityksille. Lue referenssit kevään koulutuksesta yrittäjiltä ja osaajilta Referenssit
Read more.
Maksuton työllistä taidolla -palvelu nyt tarjolla!
Oletko palkkaamassa työntekijää ja kaipaat neuvoja asian suhteen? Voin tarjota yrityksellesi maksuttoman Työllistä taidolla-konsultoinnin, jonka kautta saat neuvoja ja kirjallisen
Read more.

Työllistä taidolla - Oletko palkkaamassa työntekijää ja kaipaat neuvoja asian suhteen?

Business Savo Oy voi tarjota yrityksellesi maksuttoman Työllistä taidolla-konsultoinnin, jonka kautta saat neuvoja ja kirjallisen suunnitelman, kuinka edetä työvoiman hankinnassa. Työllistä taidolla palvelun voit hankkia yrityksellesi täällä.

Business Savo tuottaa palvelun yhteistyössä Valmennusmajakan kanssa, kirjoita hakulomakkeeseen, että valitset palveluntuottajaksi Valmennusmajakan ja asiantuntijaksi Petra Ryyminin, niin yhteydenottosi ohjautuu minulle. Palvelunkuvaus löytyy täältä.

Helppoa! Näin palvelu etenee:

  1. Ilmoittaudu palveluun TE-toimiston sivujen kautta.
  2. Valmennusmajakan asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tapaamisen.
  3. Tapaamme kasvokkain tai verkossa, tarpeen mukaan yhden tai useamman kerran (yht. 2- 5 h).
  4. Saat asiantuntijan arvion yrityksesi tämän hetkisestä tilanteesta työllistämisen näkökulmasta.
  5. Saat konkreettisen kirjallisen suunnitelman kuinka ja miten löydät sopivia ja päteviä työntekijöitä yritykseesi tai ostat osaamista muilla tavoin.
  6. Oma osaamisesi kasvaa kun kuuntelet Työllistä taidolla -webinaareja. Aiheina mm. yrityskuvan merkitys työllistämisessä, somen hyödyntäminen rekrykanavana ja palkkaukseen liittyvät tuet.
  7. Työllistä taidolla -lehdestä voit lukea asiantuntija-artikkeleita ja muiden yrittäjien kokemuksia työllistämisestä.
  8. Loppusparraus (yht. 0,5-1 h)

Taitopajat2020-hanke

YRITTÄJYYSTAITOPAJAT – UUSIA AJATUKSIA JA MAHDOLLISUUKSIA ITSENSÄ TYÖLLISTÄMISEEN

Ensimmäinen Yrittäjyystaitopaja-valmennus toteutetaan 6.5.2019 – 18.6.2019. Seuraava on sovittu alkavaksi 20.8.2019, katso esite:  Yrittäjyystaitopajat2

Yrittäjyys lähtee intohimosta ja osaamisesta!

Yrittäjyys on yksi keino itsensä työllistämiseen, mutta tarjolla on myös monia muita tapoja, joita tässä valmennuksessa käymme läpi. Valmennuksen tarkoituksena on mahdollistaa kokeiluja, avartaa ajattelumaailmaa ja edistää osallistujien ymmärrystä omasta osaamisesta ja vahvuuksistaan.

Sinun ei siis tarvitse olla viittä vaille valmis yrittäjä; jos olet kiinnostunut oppimaan ja omaksumaan muuttuvan työelämän tarjoamia mahdollisuuksia, on tämä juuri Sinun juttusi!

 Annamme Sinulle eväitä tulevaan, voit itse päättää miten niitä hyödynnät.

 Kaikki aihe-alueet käydään läpi soveltuvin osin, itsensä työllistäjän näkökulmasta

Ryhmävalmennuksen lisäksi kaikille osallistujille tarjotaan yksilövalmennusta, mentorointia ja sparrausta hankkeen yrityskoordinaattorin ja valmennuksen toteuttajan valmentajien toimesta.

Katso video

 Ilmoittaudu mukaan Taitopajat 2020 –kehityshanke (ESR) Yrittäjyystaitopajaan:

yrityskoordinaattori Hely Korventausta, 044 718 2512, hely.korventausta@kuopio.fi

Työvoimakoulutus

Rekrykoulutus

Yrityksen myynti vetää ja tekemätöntä työtä riittää. Hakuilmoitukset avoimista paikoista on tehty, mutta osaavaa työvoimaa on vaikea löytää. Oikean asenteen omaavia oppimiskykyisiä hakijoita olisi, mutta lisäkoulutusta työssä menestymiseen tarvitaan. Tällöin kysymykseen voi tulla TE-palvelujen tukema RekryKoulutus. Koulutuksen avulla voi lisätä hakijoiden osaamista juuri sinun yrityksessäsi tarvittavan osaamisen osalta. Autan mielelläni asian eteenpäin viemisessä. Koulutuksen suunnittelusta ja rahoitusmahdollisuuksista lisää tietoa täällä.

Alkamassa syksyllä 2019 – KANSAINVÄLISEN KAUPAN OSAAJAKSI rekrykoulutus Kasvun ja kansainvälisen kaupan koordinaattoriksi -koulutuksen esite

Koulutuksen tavoitteena on löytää kansainvälisille markkinoille pyrkiville tai siellä toimiville yrityksille osaajia, jotka voivat auttaa yritystä kansainvälisen myynnin, asiakkuudenhallinnan, digitaalisen markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen, tuotteistamisen, kohdemarkkinakartoituksen, alihankinta- tai jälleenmyyntiverkoston kartoittamisen/rakentamisen tai toimipisteen perustamisen tehtävissä. Tavoitteena on lisätä koulutukseen osallistuvien osaamista edellä mainituilla osa-alueilla, jotta he voivat työllistyä yrityksiin.

Koulutusohjelmasta hyötyvät sekä koulutukseen osallistuvat henkilöt, että yhteistyöyritykset, jotka saavat yritykseensä osaajan ensin työssäoppimisen kautta ja myöhemmin mahdollisesti työsuhteeseen. Koulutukseen osallistuvien osaaminen kasvaa ja he mahdollisesti työllistyvät yhteistyöyrityksiin.

Välillisenä tavoitteena on parantaa yritysten kilpailukykyä ja edistää niiden kehittämistä ja kansainvälistymistä.

Koulutuksen esittelyn pääset katsomaan täältä 

Koulutuksen palaute on ollut erinomaista! Tarkoitus on toteuttaa vielä vuoden 2019 aikana toinen saman sisältöinen kokonaisuus. Päivitän hakuohjeet ja aikataulun sivustolle heti, kun saamme varmistuksen asiaan. Meneillään olevan koulutuksen palautteet löydät täältä.

vihko

Henkilöstökoulutus

Yritykselläsi voi olla tarpeen kouluttaa olemassa olevaa henkilöstöä uusiin työtehtäviin tai muuttuviin tilanteisiin. Koulutusta voi hankkia esimerkiksi TE-palvelujen tukeman TäsmäKoulutuksen avulla. Autan mielelläni asian eteenpäin viemisessä. Koulutuksen suunnittelusta ja rahoitusmahdollisuuksista lisää täällä.

hehkulamppu
mentor

Muut koulutuskokonaisuudet

Usein tilanteet yrityksissä vaihtelevat ja yllä olevat koulutusmahdollisuudet eivät sovi kaikkiin tilanteisiin. Tarvetta voi olla yrittäjän itsensä kouluttautumiselle, tutkintotavoitteiselle koulutukselle, mille tahansa osaamisen kehittämiselle tai osaamisen lisäämiselle. Maailma on koulutuksia ja mahdollisuuksia täynnä ja jokaiselle löytyy sopiva kokonaisuus. Autan mielelläni Sinua löytämään oman vaihtoehtosi ja opastan oikeaan suuntaan. Yrittäjän oppisopimuskoulutuksissa voin myös toimia mentorina eli työpaikkakouluttajana.

Osaavan työvoiman hankkiminen

Autan mielelläni myös osaavan työvoiman hankkimiseen liittyvissä asioissa. Osaavaa työvoimaa voi joskus olla haasteellista löytää ja tavoittaa. Joskus myös todellisen työvoimatarpeen määrittely on vaikeaa. Millaista osaamista yritykseeni tarvitaan? Kuinka löydän juuri sen meille sopivan osaajan? Business Savo ei varsinaisesti hoida rekrytointitoimeksiantoja tai vuokraa työvoimaa, mutta yrityksille on tarjolla maksuton Työllistä Taidolla palvelu, jota toteutan yhteistyössä ValmennusMajakan kanssa. Palveluun voit tutustua ja halutessasi myös hakea täältä.

 

Jutellaanko lisää?

Fill out my online form

#actionwoman #business #savo #kasvu #myynti #markkinointi #kauppa #yritys #mikroyritys #kasvupalvelut  #koulutus #pohjois-savo #kuopio #yrittäjänaiset #yrittäjät #yritysrahoitus #kehittämispalvelut #businessfinland #kansainvälistyminen #kv-kauppa #vienti #palvelut #pr #viestintä #vuorovaikutus #businesssavo #talentsavo #pk-yritys #kasvurahoitus #tempo #innovaatioseteli #yrityskehittäminen #yrityskoulutus #osaaja #kasvuyritys #konsultointi