Talent Savo-koulutuspalvelut

Onko kasvun ja kehittymisen esteenä osaavien tekijöiden puute? Voisinko auttaa siinä?

Osaavaa henkilöstöä voi olla haasteellista löytää. Usein asenne on kunnossa, mutta jotain oleellista osaamista puuttuu. Autan mielelläni myös osaajien etsinnässä ja mm. rekrytointikoulutusten suunnittelussa. TalentSavo-palvelu hinnoitellaan erikseen tapauskohtaisesti.

Työllistä taidolla

Business Savo Oy voi tarjota yrityksellesi maksuttoman Työllistä taidolla-konsultoinnin, jonka kautta saat neuvoja ja kirjallisen suunnitelman, kuinka edetä työvoiman hankinnassa.

Taitopajat 2020 -hanke

Yrittäjyystaitopajat - uusia mahdollisuuksia itsensä työllistämiseen. Seuraava Yrittäjyystaitopaja -valmennus on sovittu alkavaksi 20.8.2019.

Työvoimakoulutus

Yrityksen myynti vetää ja tekemätöntä työtä riittää. Hakuilmoitukset avoimista paikoista on tehty, mutta osaavaa työvoimaa on vaikea löytää. Oikean asenteen omaavia oppimiskykyisiä hakijoita olisi, mutta lisäkoulutusta työssä menestymiseen tarvitaan.

Kansainvälisen kaupan osaajaksi -koulutus

Yritys- ja osaajahaku on nyt käynnissä!

Katso MessiLiven tallenne koulutusinfosta täältä.
Lue lisää koulutuksesta täältä.

Ajankohtaista

Uutiskirje on ilmestynyt
Business Savo Oy:n ensimmäinen uutiskirje on nyt lähtenyt asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden postilaatikoihin. Jos et saanut uutiskirjettä, voit tilata sen täyttämällä
Read more.
Kansainvälisen kaupan osaajaksi -koulutus
KANSAINVÄLISEN KAUPAN OSAAJAKSI koulutus – katso Koulutusesite. Lue referenssit kevään koulutuksesta yrittäjiltä ja osaajilta Referenssit -sivulta.  
Read more.
Rohkeasti yrittämisen tielle – artikkeli Bisnes 2019 lehdessä
Business Savo Oy:n esittelyn löydät verkkolehdestä https://issuu.com/nmtkuopio/docs/bisnes_2019/47 ja printtilehdestä, jota on saatavilla mm. Puijolta, kauppakeskuksista ja muilta vilkkailta liikepaikoilta. Artikkeli löytyy
Read more.
Pohjois-Savon Yritystreffit 2.10.2019
Maksuton yrittäjien nopeatempoinen ja tehokas speed-date tapahtuma Kuopion uuden Business Centerin tiloissa! Tule löytämään asiakkaita ja kumppaneita! Ilmoittautuminen auki nyt!
Read more.

Jutellaanko lisää?

ActionWoman/CEO

Petra Ryymin

Yhteyden saat parhaiten arkisin klo 8– 17. 
Myös tekstiviestit ja WhatsApp-viestit tavoittavat hyvin.

Fill out my online form