Verkostot & Rahoitus

Yhdessä olemme enemmän!

Business Savo Oy on yhden naisen yritys, mutta apunasi kasvun ja kansainvälistymisen haasteissa meitä on monta. Teemme tiivistä yhteistyötä keskenämme ja voimme siten tarjota vaikuttavampia ja laajemman osaamisrepertuaarin palveluja Sinun yrityksesi tarpeisiin. 

Yhteistyötä tehdään mm. seuraavien yritysten kanssa:

ToGrow Oy

Communicatix 

Paju Consulting Oy

Bisnesluotsi Oy

MR Improver Oy

Näkyville Oy

Yhteistyökumppaneita on toki paljon muitakin ja apua on yrityksen kehittämiseen ja koulutuksiin tarjolla paljon.

Verkostoihini pääset tutustumaan parhaiten LinkedIn profiilini kautta. 

Yritystapahtumien, kuten yritystreffien/rekrytointitreffien toteuttamiseen mainio konsepti on Business Makerin BM työkalu, josta annan mielelläni suosituksen ja voin tulla kanssasi konseptista keskustelemaan. Testatusti toimii! 

Business Savo Oy  kuuluu Kuopion alueen kauppakamariin, Kuopion Seudun Yrittäjänaisiin ja Kuopion Käsityö- ja Tehdasseuruuteen

Business Savo Oylla on käynnissä kehittämishanke, jonka avulla rakennetaan liiketoiminta-alustaa ja verkostomaista liiketoimintamallia. Hanketta tuetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 – 2020 Yrityksen perustamistuella maatalouden ulkopuoliseen yritystoimintaan.

Yhdessä olemme enemmän

Tulevat tapahtumat

Rahoitus­mahdollisuuksia yrityksen kehittämiseen ja kasvuun

Sparrausta ja neuvontapalveluja maksuttomasti

Voit hankkia sparrausapua ja neuvontapalveluja myös maksuttomien, julkisten palvelujen kautta. Uusia yrityksiä auttavat Uusyrityskeskukset, toimivia yrityksiä kaupunkien ja kuntien elinkeinotoimijat. Kuopiossa sinua auttaa eteenpäin Business Kuopio.

Edullista, julkisesti tuettua konsultointia voit hankkia yritysten kehittämispalvelujen kautta. Yritysten kehittämispalveluja tarjoavat useat konsultit, jotka ovat kilpailutetun sopimuksen piirissä. Voit valita tarvitsemasi avun tuotteistettujen analyysin tai konsultoinnin eri aihealueista ja tehdä hakemuksen täällä.

Business Savon palvelut

Business Savo Oy:n kautta et voi hankkia taloudellisesti tuettuja yritysten kehittämispalveluja, mutta kilpailutettujen konsulttien joukossa on paljon loistavia asiantuntijoita, joita voin mieluusti suositella.

Yrityksen kehittämistä tuetaan Suomessa erilaisin julkisin rahoitusinstrumentein. Edellä mainittu Yrityksen kehittämispalvelut on yksi näistä tuetuista kehittämispalveluista.

 

  • Tukea voi myös saada yrityskohtaisiin kehittämiskokonaisuuksiin mm. maaseudun yritystukien kautta,
  • ELY:n yrityksen kehittämisavustuksen myötä tai
  • kansainvälistyvän yrityksen Business Finland tukien tai lainojen avulla.
  • Myös Finnvera tukee yrityksiä kasvun rahoituksessa. Business Savo auttaa eteenpäin oikean avun löytämisessä ja tukee kasvutarinaasi omalla asiantuntemuksellaan.
  • Alueellisista tilastotietoa ja tulevaisuuden suunnitelmia Savossa löytyy http://foresavo.fi/

Itsenäiseen kehittämistyöhön löytyvät työvälineet kätevästi maksuttomasta Yritystulkista, jossa voit esimerkiksi laatia laskelmia tai sopimuksia valmiiden taulukoiden ja asiakirjamallien avulla.

Business Savo Oy:n palvelut ovat maksullisia (poislukien Työllistä Taidolla-palvelu, joka on maksuton), konsultointien hinnat löydät pääpiirteittäin täältä. Koulutustoteutukset ja pidempiaikaiset konsultointipalvelut hinnoitellaan erikseen.

Jutellaanko lisää?

Fill out my online form

ActionWoman/CEO

Petra Ryymin

Yhteyden saat parhaiten arkisin klo 8– 17.  Myös tekstiviestit ja WhatsApp-viestit tavoittavat hyvin.

Petra Ryymin yritystreffeillä