Tiimi & verkostot

Tutustu tiimiimme

Petra Ryymin, CEO/ActionWoman

Olen monipuolisen osaamisen omaava yrityskehittäjä, jolla on laaja koulutuksen ja työn sekä yrittämisen kautta hankittu asiantuntija-, koordinointi- ja johtamisosaaminen. Olen auttanut yrityksiä kasvun- ja kansainvälistymisen polulla yhteensä noin 15 vuoden ajan ja asiakkainani on ollut satoja yrityksiä. Omaksun nopeasti uudet asiat ja siten pääsen myös nopeasti alkuun uudessa projektissa ja tulosten saavuttamisessa.

Kaikessa tekemisessäni olen päässyt verkostoitumaan laajasti ja oppinut paljon. Olen toiminut ja toimin erikokoisten yritysten neuvonantajana, sparraajana, konsulttina, johtotehtävissä, markkinointitehtävissä ja asiantuntijaroolissa. Tämän lisäksi olen toiminut ja toimin koulutussuunnittelijana ja kouluttajana sekä yksilöiden osaamista edistävien koulutusten että yritysten koulutusten osalta.
 
Minulla on erinomainen osaaminen yritysten kasvu- ja kansainvälistymishankkeiden projektointiin ja rahoittamisen hakemiseen, josta asiakkaani hyötyvät. Yrityskehittämis- ja hankeosaamiseni on vahvaa sekä toteuttajan että rahoittajan puolelta.
 
Rakastan asiakastyötä ihmisten parissa ja nautin siitä, kun yritykset ja yksilöt kehittyvät ja menestyvät.
 
Minun tehtäväni on auttaa sinua menestymään!
 

Huynh Nguyen, Business Development Manager

I have a diverse working experience and multicultural knowledge in international business. I have been involved in different industries, particularly education, information technology, business consultancy, furniture manufacturing. I hold an MSc degree in Health & Business from the University of Eastern Finland.

I have successfully carried out several international projects in Vietnam, Italy, and Finland during the professional working period, where I have been living and working. My expertise are in market research, market-entry, market analysis, business leads, business partners, distribution channels, as well as digital sales & marketing activities. 

I am thrilled to bring my professional expertise to embark on international business success with practical and driven-value results. I drive to turn one simple idea into a potential plan with targets. My interesting markets are Nordics & Southeast-Asia. 

I am energetic, trustworthy, and comfortable to talk. If you are a company seeking new markets or even an entrepreneur looking for a need to boost your business, I am always willing to have a chat.

Akanksha Ahuja, Business Development Manager

Analyzing markets and businesses are the two elements that define my expertise. I have a prime interest in developing business co-operations around the world. I have worked on several projects that include planning marketing strategies, finding international partners or distributors, and overall assisting them to expand businesses in their respective target markets. 

I have diverse professional experience as well as extensive knowledge of understanding the markets and customers’ needs, mainly in Asia, the USA, Canada, and Germany. Moreover, I am an expert in creating hybrid marketing strategies especially for but not limited to Business to Business companies (B2B) with hands-on experience in writing content for social media platforms.

I am an easy-going, positive, and flexible person who excels in new challenges. I love to meet and work with people from different cultures and backgrounds. I will be delighted to share my knowledge and experiences with the companies to boost their international sales.

Päivi Eskelinen, Oivalluttaja/ International Business Strategist

Viennin ja markkinoinnin asiantuntija kuvaa hyvin osaamistani. Olen työskennellyt markkinoinnin, viennin ja kansainvälistymisen parissa pienten ja suurten yritysten kanssa viimeiset 30 vuotta. Tehtäviini on kuulunut mm. myydä ohjelmistoja kansainvälisille asiakkaille, suunnitella ja toteuttaa kansainvälistä markkinointia maanrakennuskoneita vievälle yritykselle sekä auttaa vientiyritysten tiimejä kulttuurien välisen viestinnän sokkeloissa.

Työtehtäväni ovat vieneet minua eri puolille Suomea sekä mm. Australiaan, Intiaan, Isoon Britanniaan, Japaniin, Saksaan ja Singaporeen. Kansainvälisen verkostoni avulla ovat asiakkaani löytäneet uusia mahdollisuuksia sekä rakentaneet toimivia vientikanavia. Työkieleni ovat suomi ja englanti.

Valmentaminen ja muiden oivalluttaminen on olennainen osa vienti- ja markkinointityötäni.  Tehtäväni hoidan päämäärätietoisesti, tavoitteellisesti ja joustavasti. Tiukan paikan tullen toimin varmaotteisesti unohtamatta rakentavaa yhdessä tekemistä ja keskittymistä kannattaviin ratkaisuihin.

Innostuksen ja ilon avulla tulee hyvää jälkeä, kun ne yhdistetään käytännön tekemiseen yrityksesi tavoitteiden saavuttamiseksi!

Joko kääritään hihat ja ruvetaan hommiin?

Viivi Väisänen, digimarkkinoinnin asiantuntija

Luova mieli ja kiinnostus tekniikkaan vei tieni digimarkkinoinnin yrittäjäksi. Verkkosivut, hakukoneoptimointi ja digimainonta kuuluvat erityisosaamiseeni, joskin rakastan myös suunnitella markkinointia kokonaisuutena.

Koulutukseltani olen kansainvälisen liiketoiminnan tradenomi, mutta jo kouluaikana digimarkkinointi vei mennessään. Kokonaan englanninkielisestä koulutuksesta ja puolen vuoden vaihdosta Unkarista mahdollistavat myös kansainvälisten asiakkaiden palvelemisen.  Olen myös käynyt Kansainvälisen kaupan osaajaksi -koulutuksen ennen yrittäjyyttä, ja aikaisemmalta koulutukseltani olen vaatetusalan artesaani.

Opin vasta hiljattain olevani introvertti. Viihdyn nimittäin ihmisten seurassa, mutta kaipaan vastapainoksi paljon hiljaisuutta ja yksinoloa. Syksyllä minut löytääkin todennäköisesti metsästä samoilemassa.

Yhteistyö­kumppanimme

Yhdessä olemme enemmän!

Apunasi kasvun ja kansainvälistymisen haasteissa meitä on monta. Teemme tiivistä yhteistyötä keskenämme ja voimme siten tarjota vaikuttavampia ja laajemman osaamisrepertuaarin palveluja Sinun yrityksesi tarpeisiin. 

Yhteistyötä tehdään mm. seuraavien yritysten kanssa:

ToGrow Oy

Communicatix 

Paju Consulting Oy

Bisnesluotsi Oy

MR Improver Oy

Näkyville Oy

Markkinointi Muikea

VideoGo

Yhteistyökumppaneita on toki paljon muitakin ja apua on yrityksen kehittämiseen ja koulutuksiin tarjolla paljon.

Verkostoihini pääset tutustumaan parhaiten Petran LinkedIn profiilin kautta. 

Business Savo Oylla on käynnissä kehittämishanke, jonka avulla rakennetaan liiketoiminta-alustaa ja verkostomaista liiketoimintamallia. Hanketta tuetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 – 2020 Yrityksen perustamistuella maatalouden ulkopuoliseen yritystoimintaan.

Yhdessä olemme enemmän

Business Savo suosittelee

Yritystapahtumien, kuten yritystreffien/rekrytointitreffien toteuttamiseen mainio konsepti on Business Makerin BM työkalu, josta annan mielelläni suosituksen ja voin tulla kanssasi konseptista keskustelemaan. Testatusti toimii! 

Pienyritysten laskutukseen ja kirjanpitoon suosittelen Holvi Yritystiliä (Affiliate linkki, saan pienen komission linkin kautta avatuista tileistä).

Business Savo Oy  kuuluu Kuopion alueen kauppakamariin, Kuopion Seudun Yrittäjänaisiin ja Kuopion Käsityö- ja Tehdasseuruuteen