ELY:n Yritysten kehittämispalvelut nyt Business Savon kautta!

Mahtavia uutisia! Business Savo Oy on ELY-keskuksen palvelutuottaja #yritystenkehittämispalvelut #kehpa palveluissa. Haku aukeaa tämän kuun lopussa ja palveluja voi hankkia oman liiketoiminnan analysointiin ja kehittämiseen konsultoinnin avulla.

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla voit kehittää yritystäsi helposti ja nopeasti. Saat yrityksesi avuksi kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan tai kehität liiketoimintaosaamistasi huippukouluttajien kanssa kohtuullisin kustannuksin. Yritysten kehittämispalvelut koostuvat Analyysi, Konsultointi- ja Koulutuspalveluista.

Palvelujen hakeminen on helppoa. Saat päätöksen tavallisesti noin viikossa hakemuksesi saapumisesta

Lisätietoja palveluista ELY:n sivulla www.yritystenkehittamispalvelut.fi

Open/Avaa chat
Kysyttävää? Need help?
Hei!
Kuinka voimme auttaa?
How can we help you?