Uudet toimistotilat ja juttu Bisnes & Työ & Ura -lehdessä

Business Savo on aloittanut uudessa toimistossa Kuopion Kelloniemessä. Uuden toimiston osoite on Ankkuritie 1, 2krs, Kelloniemi, 70460 Kuopio. Samalla Business Savon tiimi kasvoi ja joukkoon liittyi Huynh Nguyen ja Akanksha Ahuja. Voit lukea Business Savon tiimin, sekä Kansainvälisen kaupan osaajaksi -koulutuksen kouluttajien esittelyt täältä.

Business Savosta on myös julkaistu juttu Bisness & Työ & Ura lehdessä. Jutussa Business Savon perustaja ja toimitusjohtaja Petra Ryymin kertoo alkavasta kansainvälisen kaupan osaajaksi -koulutuksesta. Näköislehti löytyy osoitteesta: https://issuu.com/oodiamedia/docs/bisnes_2020/36, ja itse jutun voit lukea klikkaamalla tästä.

Open/Avaa chat
Kysyttävää? Need help?
Hei!
Kuinka voimme auttaa?
How can we help you?