Uutiskirje 2/2020

Uutiskirje 2/2020

Miten nyt voi olla jo syksy? Välillä tuntuu sille, että viimeinen puoli vuotta on vaan hävinnyt jonnekin. Olen viimeksi kirjoittanut sinulle alkuvuodesta ja odotukset tälle vuodelle olivat minulla (ehkä Sinullakin) melko erilaiset, kuin mitä olemme saaneet nyt kokea.
 
Kevät ja kesäkin on ollut meille monille aika raskas, kun epävarmuutta on ilmassa koko ajan. Tuntuu hurjalta, että nyt ollaan jo viimeisen vuosineljänneksen kynnyksellä ja pian jo katsomme vuoteen 2021. Vuoden 2020 loppuvuosi on todennäköisesti myös melko pomppuinen, sillä mikään muu ei ole varmaa, kuin jatkuva muutos. Mitä voimme siis tehdä? Voimme katsoa eteenpäin ja vahvistua siinä, missä olemme hyviä. Tutkitaan asiakkaiden tarpeita ja ennenkaikkea käyttäytymistä ja pyritään tarjoamaan sitä, mitä juuri nyt tarvitaan ja mistä ollaan valmiita maksamaan. Jos koet, että kaipaat tsemppiä vahvuuksien löytämiseksi ja uuden kehittämiseksi, niin kannattaa esimerkiksi tehdä HelpDesk palvelutilaus ja käydä asioita läpi tsempparin kanssa. Monia muitakin palveluja on tarjolla, maksutta ja maksua vastaan, voit valita vapaasti. Pääasia on, että ei jää paikalleen junnaamaan.
 
Mielestäni pitää elää niinkuin opettaa ja siksi myöskään minä en ole jäänyt paikalleen junnaamaan, vaan olen tapani mukaan monessa mukana. Kukaan meistä ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja kauanko tulemme jatkamaan tässä ”poikkeustilassa”, joten parasta on tehdä se, mitä voi ja vaikuttaa niihin asioihin, mihin voi vaikuttaa. Business Savon osalta nämä ovat erilaisia koulutus- ja konsultointipalveluja sekä meille kaikille yrittäjille suunnatun digitaalisen työkalun/alustan kehittämistä, kansainvälisten osaajien auttamista työllistymisessä ja kotimaisten yritysten tukemista kasvussa ja kansainvälistymisessä. Kiitollisena näistä mahdollisuuksista teen työtäni, alla muutamia poimintoja ajankohtaisista palveluista, joista toivon olevan Sinulle apua.
 
Tsemppiä Sinulle, hymyillään kun tavataan ja halataan sitten myöhemmin ❤️.

Kansainvälisen kaupan osaajaksi koulutus alkaa 30.11.2020

Pääsen toteuttamaan koulutuksen nyt kolmannen kerran ja tämä toteutus on nyt viimeinen tällä konseptilla. Kuvassa kesällä päättyneen koulutuksen osaajia ja kouluttajia, ilmeet kertovat, että koulutukseen on oltu todella tyytyväisiä!

Tälläkin kertaa mukaan haetaan 6 -10 osaajaa, joille kaikille halutaan löytää myös sopiva yhteistyöyritys. Osaajat ovat yritysten käytettävissä 5.1.2021 alkaen, mutta jo vuoden 2020 aikana yritysten kehittämisaihioita viedään eteenpäin kouluttajien opastuksella.

Koulutuksessa valmennetaan osaajia Kuopion alueen yritysten kasvu-, kehittämis- ja kansainvälistymistyön tueksi. Koulutukseen osallistujat ovat korkeasti koulutettuja, yleensä kansainvälisen taustan omaavia eri alojen asiantuntijoita, jotka haluavat omalla osaamisellaan edesauttaa yrityksiä kehittämään, kasvattamaan ja kansainvälistämään toimintaansa. Olisiko Sinun yritykselläsi paikka osaajalle?

Lisätietoa koulutuksesta (tulevasta ja kokemuksia aiemmista) löydät

https://businesssavo.fi/kansainvalisen-kaupan-osaajaksi-koulutus/

Open/Avaa chat
Kysyttävää? Need help?
Hei!
Kuinka voimme auttaa?
How can we help you?