Haku Kansainvälisen kaupan osaajaksi -koulutukseen on nyt auki!

Kansainvälisen kaupan osaajaksi -koulutusaikataulu on nyt varmistunut ja haku päällä! Etsimme nyt koulutukseen osaajia sekä yrityksiä. Loistavat arviot saanut koulutus starttaa nyt kolmatta kertaa. Koulutuksen tavoitteena on löytää kansainvälisille markkinoille pyrkiville tai siellä toimiville yrityksille osaajia, jotka voivat auttaa yritystä erilaisissa tehtävissä, esim.

  • kansainvälisen myynti,
  • asiakkuudenhallinta,
  • digitaalinen markkinointi,
  • liiketoiminnan kehittäminen,
  • tuotteistaminen,
  • kohdemarkkinakartoitus,
  • alihankinta- tai jälleenmyyntiverkoston kartoittaminen/rakentaminen
  • tai toimipisteen perustaminen

Koulutusaika on 30.11.2020- 31.5.2021 (työssäoppimisjakso 5.1. – 28.5.2021), haku päättyy 30.10.2020. Lisätietoa koulutuksesta osaajille ja yrittäjille löytyy Kansainvälisen kaupan osaajaksi -sivulta.

Kansainvälisen kaupan työtehtävistä kiinnostuneet osaajat voivat hakea koulutukseen TE-toimiston sivuilla osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/694749?searchPhrase=694749&announced=0&sort=1.

Yrittäjät voivat olla suoraan yhteydessä Petra Ryyminiin, BusinessSavon yrittäjään joko puhelimitse tai sähköpostilla:

Open/Avaa chat
Kysyttävää? Need help?
Hei!
Kuinka voimme auttaa?
How can we help you?