Referenssit

Mahdollisuuksia luodaan täällä!

Kuinka olemme olleet hyödyllisiä asiakkaillemme? Mitä asiakkaamme ajattelevat meistä?

Opitaan, kuinka yritykset ovat löytäneet meidät, ja mahdollisuuksista kehittää ja kasvattaa liiketoimintaansa.

Jori-Matti Savolainen, CCO

"Mielestäni kokemus oli hyvä ja yhteistyö sujuvaa ja helppoa. Henkilöstöresurssimme kertoi meille uudesta Business Savon järjestämästä kansainvälisen kaupan asiantuntijaohjelmasta. Keskustelut paljastivat useita uusia ideoita kansainväliseen kauppaan liittyvistä kysymyksistä. Suosittelen Business Savoa, koska se oli meille suhteellisen pieni sijoitus verrattuna saamaamme apuun. Koska olemme pk-yritys, se ei vaatinut meitä tekemään suuria ponnisteluja ja asiat olivat paljon helpompia."

Paavo Käkelä, Founder & Owner

"On erittäin hyvin toiminut, harjoitaja on ollut hyvin aktiivinen. Ei ole pystynyt kuitenkaan itse tuutoroimaan kiireen takia niin paljon kuin olisi halunnut. Meillä kävi hyvä tuuri, sillä saimme harjoittelijan, joka on nähnyt ja kokenut paljon ja on aktiivinen, eikä pelkää tuoda itseään esiin."

Teija Niskanen, Director of Business Development

"Yhteistyö ollut sitä mitä odotettiinkin, olemme saaneet somen kehittämiseen apua. Nyt kun on lanseerausaika, niin tarve korostuu. Olemme olleet tyytyväisiä."

Miia Eskelinen Fingerroos, Managing Director

"Business Savo on tuttu monesta yhteydestä, Dikaios ja Business Savo toimivat molemmat Kuopiossa ja ovat dynaamisia toimijoita. Yhteistyö Business Savon kanssa on ollut joustavaa ja helppoa. Kysymyksiin ja pulmiin saa nopean vastauksen ja tiedon äärelle ohjataan nopeasti. Erittäin hyvää yhteistyötä. Voimme lämpimästi suositella Business Savon palveluja muillekin yrityksille. Petra löytää vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen ja toimii nopeasti ja tehokkaasti!"

Essi Sundman, Founder

"Petran kanssa yhteistyö on ollut todella mutkatonta ja antoisaa. Hänen todella vahva ammattitaito ja selkeä sekä miellyttävä kanssakäyminen on ollut iso apu hankkeissamme sekä kehitysprojekteissamme. Vahvasti suosittelen Petraa ja Business Savoa. Petran laajasta verkostosta olemme löytäneet myös monta muutakin yhteistyökumppania eri projekteihimme. Hän ei katso kelloaikaa kun tulee avuntarve ja kiireiselläkin aikataululla aina valmis auttamaan ja neuvomaan."

Timo Turunen, Managing Partner

"Saimme tiedon Linkedin.com kautta. Business Savon palvelu ollut ammattitaitoista ja ripeää. Oli eerittäin hyvä kokemus. Käytämme Business Savon ammattitaitoisia palveluja jatkossakin tarpeen tullen. Suosittelen ja olen ja suositellut. Vahva suositus!"

Open/Avaa chat
Kysyttävää? Need help?
Hei!
Kuinka voimme auttaa?
How can we help you?