Yrityksen rahoitus

Yrityksen rahoitus

Rahoitus­mahdollisuuksia yrityksen kehittämiseen ja kasvuun

Sparrausta ja neuvontapalveluja maksuttomasti

Voit hankkia sparrausapua ja neuvontapalveluja myös maksuttomien, julkisten palvelujen kautta. Uusia yrityksiä auttavat Uusyrityskeskukset, toimivia yrityksiä kaupunkien ja kuntien elinkeinotoimijat. Kuopiossa sinua auttaa eteenpäin Business Kuopio.

Edullista, julkisesti tuettua konsultointia voit hankkia ELY:n tarjoaman yritysten kehittämispalvelujen kautta. Yritysten kehittämispalveluja tarjoavat useat konsultit, jotka ovat kilpailutetun sopimuksen piirissä. Voit valita tarvitsemasi avun tuotteistettujen analyysin tai konsultoinnin eri aihealueista ja tehdä hakemuksen täällä.

Business Savon palvelut

Business Savo Oy on hyväksytty palveluntuottajaksi ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelujen tarjoajaksi.  Sen lisäksi Suomessa on tarjolla useita avustusmuotoja yrityksen kehittämiseen ja kasvun sekä kansainvälistymisen tueksi.

 

  • Tukea voi myös saada yrityskohtaisiin kehittämiskokonaisuuksiin mm. maaseudun yritystukien kautta,
  • ELY:n yrityksen kehittämisavustuksen myötä tai
  • kansainvälistyvän yrityksen Business Finland tukien tai lainojen avulla.
  • Myös Finnvera tukee yrityksiä kasvun rahoituksessa. Business Savo auttaa eteenpäin oikean avun löytämisessä ja tukee kasvutarinaasi omalla asiantuntemuksellaan.
  • Alueellisista tilastotietoa ja tulevaisuuden suunnitelmia Savossa löytyy http://foresavo.fi/

Itsenäiseen kehittämistyöhön löytyvät työvälineet kätevästi maksuttomasta Yritystulkista, jossa voit esimerkiksi laatia laskelmia tai sopimuksia valmiiden taulukoiden ja asiakirjamallien avulla.

Business Savo Oy:n palvelut ovat maksullisia (poislukien Työllistä Taidolla-palvelu, joka on maksuton), konsultointien hinnat löydät pääpiirteittäin täältä. Koulutustoteutukset ja pidempiaikaiset konsultointipalvelut hinnoitellaan erikseen.

Jutellaanko lisää?

Fill out my online form

ActionWoman/CEO

Petra Ryymin

Yhteyden saat parhaiten arkisin klo 8– 17.  Myös tekstiviestit ja WhatsApp-viestit tavoittavat hyvin.

Petra Ryymin yritystreffeillä
Open/Avaa chat
Kysyttävää? Need help?
Hei!
Kuinka voimme auttaa?
How can we help you?