Reboot -hankkeesta uutta kasvua koronan jälkeen

BusinessSavo on mukana Keski-Savon Yrittäjänaisten RE-BOOT hankkeen valmentajana. Hankkeen tarkoituksena on kannustaa ja rohkaista pienyrittäjiä verkostoitumaan ja hyödyntämään digitaalisuuden tuomia uusia mahdollisuuksia. Hankkeen kohderyhmä on Keski-Suomen alueen pien- ja mikroyrittäjät. Voit lukea lisää hankkeesta täältä.

BusinessSavo tarjoaa hankkeeseen 1-2h /krt Taitomoduleita ja/tai moduleista koostuvia kokonaistoteutuksia, joista hankkeen osallistujat voivat itsearviointinsa perusteella valita juuri itselleen ja omalle yritykselleen sopivimmat toteutukset. Työpajojen aikana käydään vuoropuhelua ja tehdään sitä tukeavia harjoituksia. Työpajan rakenne on mahdollista yksilöllistää. Lue lisää taitomoduuleista täältä.

BusinessSavon koulutustarjonta RE-BOOT hankkeeseen:

Open/Avaa chat
Kysyttävää? Need help?
Hei!
Kuinka voimme auttaa?
How can we help you?