BusinessKauppa

Yrityksen myynti & osto

Oletko myymässä yritystoimintaasi? Etsitkö sijoittajaa tai kumppania? Vai oletko ostamassa?

Yrityskauppaa voidaan luonnehtia monivaiheiseksi prosessiksi. Kaupassa tulee huomioida ainakin taloudelliset, rahoitukselliset, velvoiteoikeudelliset ja sosiaaliset asiat. Huomioitaessa nämä kaikki eri näkökulmat saadaan yrityksen omistus siirrettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Yrityskaupan muistilistan löydät täältä

Jos olet ostamassa yritystoimintaa, löydät napakan tietopaketin tästä

Pohjois-Savossa alkuvaiheen mietinnöissä auttaa maksuton omistajanvaihdospalvelu, jota pyörittää Savon Yrittäjät Ry.

Mikäli omistajanvaihdosasia on sinulle ajankohtainen, tutustu Help Desk-hankkeen palveluihin: https://www.yrittajat.fi/savon-yrittajat/a/www.yrittajat.fi/helpdesk# Lisätietoja: Paula Aikio-Tallgren puh. 0400 404 346

Yrityskauppaprosessiin pääset tutustumaan myös videon kautta. Messi-live Yrityksen arvonmääritys ja myynti 4.9.2019

Mikäli edellä mainitun maksuttoman neuvonnan jälkeen olet yhä vailla konkreettista apua yrityksesi myyntiin, sijoittajan löytämiseen tai kumppanin etsintään, tarjoan sinulle BusinessKauppa-palvelua.

BusinessKauppa palvelu

Sisältö

Palvelu pitää sisällään myytävän yrityksen tietojen kasaamisen myyjän toimittamasta aineistosta, arvonmäärityksen, yritysesittelyn, myynti-ilmoituksen, ostajien etsinnän, alkuvaiheen myyntineuvottelut salassapitosopimuksineen, kauppaan liittyvät toimet ja neuvottelutuen.

Hinta

Palvelun hinnoittelu on kaksiosainen, veloitamme kiinteän palkkion 2 000 € ja lisäksi loppuunviedystä kaupasta 4 % palkkion toteutuneesta kauppahinnasta.

Laskutamme aloitusmaksuna 1000 € sopimuksen solmimisen yhteydessä ja 1000€, kun myyntimateriaalit on laadittu ja myynti-ilmoitus julkaistu. Loppupalkkion laskutamme sen jälkeen, kun kauppahinta on maksettu myyjälle. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Olen tehnyt yritysneuvontaa ja konsultointia useita vuosia ja hoitanut menestyksekkäästi yrityskauppojen toteutuksia mentoroivalla otteella, mutkattomasti, mutta jämptisti.

Businesskauppa löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta 

Open/Avaa chat
Kysyttävää? Need help?
Hei!
Kuinka voimme auttaa?
How can we help you?