BusinessKauppa

Oletko myymässä yritystoimintaasi? Etsitkö sijoittajaa tai kumppania? Vai oletko ostamassa?

Yrityskauppaa voidaan luonnehtia monivaiheiseksi prosessiksi. Kaupassa tulee huomioida ainakin taloudelliset, rahoitukselliset, velvoiteoikeudelliset ja sosiaaliset asiat. Huomioitaessa nämä kaikki eri näkökulmat saadaan yrityksen omistus siirrettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Yrityskaupan muistilistan löydät täältä

Jos olet ostamassa yritystoimintaa, löydät napakan tietopaketin tästä

Pohjois-Savossa alkuvaiheen mietinnöissä auttaa maksuton omistajanvaihdospalvelu, jota pyörittää Savon Yrittäjät Ry.

Savon Yrittäjien neuvontapalveluun kuuluu:

  • Alkuvaiheen neuvonta
  • Avustaminen myynti-ilmoitusten laatimisessa
  • Yrityskaupan osapuolien tukeminen

Mikäli omistajanvaihdosasia on sinulle ajankohtainen

Mikäli edellä mainitun maksuttoman neuvonnan jälkeen olet yhä vailla konkreettista apua yrityksesi myyntiin, sijoittajan löytämiseen tai kumppanin etsintään, tarjoamme sinulle BusinessKauppa-palvelua.

Business Kauppa-palvelu

Sisältö

Palvelu pitää sisällään myytävän yrityksen tietojen kasaamisen myyjän toimittamasta aineistosta, arvonmäärityksen, yritysesittelyn, myynti-ilmoituksen, ostajien etsinnän, alkuvaiheen myyntineuvottelut salassapitosopimuksineen, kauppaan liittyvät toimet ja neuvottelutuen.

Hinta

Palvelun hinnoittelu on kaksiosainen, veloitamme kiinteän palkkion 2 000 € ja lisäksi loppuunviedystä kaupasta 4 % palkkion toteutuneesta kauppahinnasta.

Laskutamme aloitusmaksuna 1 000 € sopimuksen solmimisen yhteydessä ja 1 000 €, kun myyntimateriaalit on laadittu ja myynti-ilmoitus julkaistu. Loppupalkkion laskutamme sen jälkeen, kun kauppahinta on maksettu myyjälle. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Olemme tehneet yritysneuvontaa ja konsultointia useita vuosia ja hoitaneet menestyksekkääsi yrityskauppojen toteutuksia mentoroivalla otteella, mutkattomasti, mutta jämptisti.

Businesskauppa löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.businesskauppa.fi