Valmennukset

Valmennukset

Business Savo järjestää erityyppistä koulutusta yrityksille, ammattilaisille sekä kaikille, jotka haluavat kehittyä ja parantaa heidän taitojaan ja tietojaan.

Työvoima- ja rekrytointikoulutus

Yrityksen myynti kasvaa, avoimia työpaikkoja on ilmoitettu, mutta ammattitaitoisen työvoiman löytäminen on kuitenkin haastavaa? Hakijoilla on oikea asenne oppimiseen, mutta menestymiseen työssä tarvitaan lisäkoulutusta. Tässä skenaariossa rekrytointikoulutus tulee kuvaan, jota työvoimatoimisto (TE-Palvelu) tukee. Koulutus vahvistaa hakijoiden osaamista, joka on yhdenmukainen yrityksen vaatimusten kanssa. 

Business Savo tarjoaa myös ohjausta urasuunnitteluun. Autamme mielellämme sinua löytämään oikean osaajan omaan yritykseesi.

Henkilöstökoulutus

Yritykselläsi voi olla tarpeen kouluttaa olemassa olevaa henkilöstöä uusiin työtehtäviin tai muuttuviin tilanteisiin. Koulutusta voi hankkia esimerkiksi TE-palvelujen tukeman TäsmäKoulutuksen avulla. Autan mielelläni asian eteenpäin viemisessä. Koulutuksen suunnittelusta ja rahoitusmahdollisuuksista lisää täällä.

Osaavan työvoiman hankkiminen

Autan mielelläni myös osaavan työvoiman hankkimiseen liittyvissä asioissa. Osaavaa työvoimaa voi joskus olla haasteellista löytää ja tavoittaa. Joskus myös todellisen työvoimatarpeen määrittely on vaikeaa. Millaista osaamista yritykseeni tarvitaan? Kuinka löydän juuri sen meille sopivan osaajan? Business Savo ei varsinaisesti hoida rekrytointitoimeksiantoja tai vuokraa työvoimaa, mutta yrityksille on tarjolla maksuton Työllistä Taidolla palvelu, jota toteutan yhteistyössä ValmennusMajakan kanssa. Palveluun voit tutustua ja halutessasi myös hake täältä.

Muut koulutus­kokonaisuudet

Usein tilanteet yrityksissä vaihtelevat ja yllä olevat koulutusmahdollisuudet eivät sovi kaikkiin tilanteisiin. Tarvetta voi olla yrittäjän itsensä kouluttautumiselle, tutkintotavoitteiselle koulutukselle, mille tahansa osaamisen kehittämiselle tai osaamisen lisäämiselle. Maailma on koulutuksia ja mahdollisuuksia täynnä ja jokaiselle löytyy sopiva kokonaisuus. Autan mielelläni Sinua löytämään oman vaihtoehtosi ja opastan oikeaan suuntaan. Yrittäjän oppisopimuskoulutuksissa voin myös toimia mentorina eli työpaikkakouluttajana.

Kulttuurienvälinen Viestintä

Yritykset tarvitsevat koulutusta ja mentorointia kaikissa kehitysvaiheissaan, erityisesti kulttuurienvälisen viestinnän alalla, kun yritys päättää kansainvälistyä. 

Jos yritys haluaa ylittää kansainvälisen liiketoimintansa, on äärimmäisen tärkeää ymmärtää erilaisia ​​kulttuureja ja taustoja. Asiantuntijamme Päivi Eskelinen voi auttaa sinua lisäämään osaamistasi ja asiantuntemustasi tekemään kansainvälisestä yhteistyöstäsi arvokasta ja kannattavaa.

Vuorovaikutus ja Viestintä

Tämä koulutus antaa sinulle oivalluksia itsestäsi ja siitä, miten käyttäytymisesi kuvaa muita ihmisiä. Jokaisella henkilöllä on erilainen käyttäytyminen, ja tämä koulutus auttaa sinua ymmärtämään käsityksesi ja asenteesi, jotka voivat vaikuttaa muihin. Kunnioitetaan välinpitämättömyyttä ja arvostetaan yksilöitä, vahvistetaan muiden ihmisten kykyä ja luodaan parempi ympäristö työpaikalla. Asiantuntijamme Sanna-Liisa Kiiskinen  voi auttaa sinua analysoimaan ja ymmärtämään itseäsi.

Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi on jokaisen yrityksen tarve tänään. Se auttaa sinua seuraamaan toimintojasi ja kampanjoitasi ja antamaan sinulle mahdollisuuden päästä globaaleille markkinoille. Se on yksi mielenkiintoisimmista, mitattavimmista ja kustannustehokkaimmista markkinointityökaluista. Business Savo ei vain suosittele voimakkaasti digitaalisen markkinoinnin työkalujen käyttöä asiakkailleen, vaan myös kouluttaa

sen käyttö asiakkailleen. Asiantuntijamme Viivi Väisänen voi antaa sinulle vision saada digitaaliset markkinointikampanjat parhaan hyödyn.

Open/Avaa chat
Kysyttävää? Need help?
Hei!
Kuinka voimme auttaa?
How can we help you?