Työvoima- ja rekrykoulutus

Yrityksen myynti vetää ja tekemätöntä työtä riittää. Hakuilmoitukset avoimista paikoista on tehty, mutta osaavaa työvoimaa on vaikea löytää. Oikean asenteen omaavia oppimiskykyisiä hakijoita olisi, mutta lisäkoulutusta työssä menestymiseen tarvitaan. Tällöin kysymykseen voi tulla TE-palvelujen tukema RekryKoulutus. Koulutuksen avulla voi lisätä hakijoiden osaamista juuri sinun yrityksessäsi tarvittavan osaamisen osalta. Autan mielelläni asian eteenpäin viemisessä. Koulutuksen suunnittelusta ja rahoitusmahdollisuuksista lisää tietoa täällä.

Kansainvälisen kaupan osaajaksi -koulutus

Yritys- ja osaajahaku on nyt käynnissä!

Henkilöstökoulutus

Yritykselläsi voi olla tarpeen kouluttaa olemassa olevaa henkilöstöä uusiin työtehtäviin tai muuttuviin tilanteisiin. Koulutusta voi hankkia esimerkiksi TE-palvelujen tukeman TäsmäKoulutuksen avulla. Autan mielelläni asian eteenpäin viemisessä. Koulutuksen suunnittelusta ja rahoitusmahdollisuuksista lisää täällä.

hehkulamppu
mentor

Muut koulutuskokonaisuudet

Usein tilanteet yrityksissä vaihtelevat ja yllä olevat koulutusmahdollisuudet eivät sovi kaikkiin tilanteisiin. Tarvetta voi olla yrittäjän itsensä kouluttautumiselle, tutkintotavoitteiselle koulutukselle, mille tahansa osaamisen kehittämiselle tai osaamisen lisäämiselle. Maailma on koulutuksia ja mahdollisuuksia täynnä ja jokaiselle löytyy sopiva kokonaisuus. Autan mielelläni Sinua löytämään oman vaihtoehtosi ja opastan oikeaan suuntaan. Yrittäjän oppisopimuskoulutuksissa voin myös toimia mentorina eli työpaikkakouluttajana.

Osaavan työvoiman hankkiminen

Autan mielelläni myös osaavan työvoiman hankkimiseen liittyvissä asioissa. Osaavaa työvoimaa voi joskus olla haasteellista löytää ja tavoittaa. Joskus myös todellisen työvoimatarpeen määrittely on vaikeaa. Millaista osaamista yritykseeni tarvitaan? Kuinka löydän juuri sen meille sopivan osaajan? Business Savo ei varsinaisesti hoida rekrytointitoimeksiantoja tai vuokraa työvoimaa, mutta yrityksille on tarjolla maksuton Työllistä Taidolla palvelu, jota toteutan yhteistyössä ValmennusMajakan kanssa. Palveluun voit tutustua ja halutessasi myös hakea täältä.

ActionWoman/CEO

Petra Ryymin

Yhteyden saat parhaiten arkisin klo 8– 17. 
Myös tekstiviestit ja WhatsApp-viestit tavoittavat hyvin.

Fill out my online form