Yhteystiedot

Ota yhteyttä - autan sinua mielelläni!

Petra Ryymin, henkilökuva

ActionWoman/CEO

Petra Ryymin

Yhteyden saat parhaiten arkisin klo 8– 17.  Myös tekstiviestit ja WhatsApp-viestit tavoittavat hyvin.

Business Savo Oy

Y-tunnus 2927867-1
Ahopellontie 29, 71490 Airaksela

BusinessSavo somessa

ActionWomanin esittely

Olen monipuolisen osaamisen omaava yrityskehittäjä, jolla on laaja koulutuksen ja työn sekä yrittämisen kautta hankittu asiantuntija-, koordinointi- ja johtamisosaaminen. Olen auttanut yrityksiä kasvun- ja kansainvälistymisen polulla yhteensä noin 15 vuoden ajan ja asiakkainani on ollut satoja yrityksiä. Omaksun nopeasti uudet asiat ja siten pääsen myös nopeasti alkuun uudessa projektissa ja tulosten saavuttamisessa.

Kaikessa tekemisessäni olen päässyt verkostoitumaan laajasti ja oppinut paljon. Olen toiminut ja toimin erikokoisten yritysten neuvonantajana, sparraajana, konsulttina, johtotehtävissä, markkinointitehtävissä ja asiantuntijaroolissa. Tämän lisäksi olen toiminut ja toimin koulutussuunnittelijana ja kouluttajana sekä yksilöiden osaamista edistävien koulutusten että yritysten koulutusten osalta.
 
Minulla on erinomainen osaaminen yritysten kasvu- ja kansainvälistymishankkeiden projektointiin ja rahoittamisen hakemiseen, josta asiakkaani hyötyvät. Yrityskehittämis- ja hankeosaamiseni on vahvaa sekä toteuttajan että rahoittajan puolelta.
 
Rakastan asiakastyötä ihmisten parissa ja nautin siitä, kun yritykset ja yksilöt kehittyvät ja menestyvät.
 
Minun tehtäväni on auttaa sinua menestymään!
 

Business Savon vaatettaa

 http://www.dreamcircus.fi

Jos olet kiinnostunut ehta by Dream Circus-tuotteiden jälleenmyynnistä, ole yhteydessä minuun. Tuoteisiin voit tutustua ehta by Dream Circuksen verkkokaupassa.

Business Savo Oy:n logon ja visuaalisen ilmeen on suunnitellut ja toteuttanut Kaisu Tolvanen ja kotisivut ovat Tiitus Hopian tekemät.

Jutellaanko lisää?

Fill out my online form

#actionwoman #business #savo #kasvu #myynti #markkinointi #kauppa #yritys #mikroyritys #kasvupalvelut  #koulutus #pohjois-savo #kuopio #yrittäjänaiset #yrittäjät #yritysrahoitus #kehittämispalvelut #businessfinland #kansainvälistyminen #kv-kauppa #vienti #palvelut #pr #viestintä #vuorovaikutus #businesssavo #talentsavo #pk-yritys #kasvurahoitus #tempo #innovaatioseteli #yrityskehittäminen #yrityskoulutus #osaaja #kasvuyritys #konsultointi #dreamcircus # ehtavaatteet