Yhteystiedot

Ota yhteyttä – autan sinua mielelläni!

ActionWoman/CEO

Petra Ryymin

045 168 1030
petra(at)businesssavo.fi

Verkostoidutaan:
LINKEDIN-profiili
FACEBOOK-profiili

 

Laskutustiedot:

Verkkolaskuosoite: 003729278671 Välittäjätunnus: 003723327487

Business Savo Oy, y-tunnus 2927867-1, Ahopellontie 29, 71490 Airaksela

045 168 1030, info(at)businesssavo.fi

 

 

Yhteyden saat parhaiten arkisin klo 8– 17.  Myös tekstiviestit ja WhatsApp-viestit tavoittavat hyvin.

ActionWomanin esittely

Olen monipuolisen osaamisen omaava yrityskehittäjä, jolla on laaja koulutuksen ja työn sekä yrittämisen kautta hankittu asiantuntija-, koordinointi- ja johtamisosaaminen. Olen auttanut yrityksiä kasvun- ja kansainvälistymisen polulla yhteensä noin 15 vuoden ajan ja asiakkainani on ollut satoja yrityksiä. Omaksun nopeasti uudet asiat ja siten pääsen myös nopeasti alkuun uudessa projektissa ja tulosten saavuttamisessa.

Kaikessa tekemisessäni olen päässyt verkostoitumaan laajasti ja oppinut paljon. Olen toiminut ja toimin erikokoisten yritysten neuvonantajana, sparraajana, konsulttina, johtotehtävissä, markkinointitehtävissä ja asiantuntijaroolissa. Tämän lisäksi olen toiminut ja toimin koulutussuunnittelijana ja kouluttajana sekä yksilöiden osaamista edistävien koulutusten että yritysten koulutusten osalta.
 
Minulla on erinomainen osaaminen yritysten kasvu- ja kansainvälistymishankkeiden projektointiin ja rahoittamisen hakemiseen, josta asiakkaani hyötyvät. Yrityskehittämis- ja hankeosaamiseni on vahvaa sekä toteuttajan että rahoittajan puolelta.
 
Rakastan asiakastyötä ihmisten parissa ja nautin siitä, kun yritykset ja yksilöt kehittyvät ja menestyvät.
 
Minun tehtäväni on auttaa sinua menestymään!

Jutellaanko lisää?

Business Savo Oy:n logon ja visuaalisen ilmeen on suunnitellut ja toteuttanut Kaisu Tolvanen ja kotisivut ovat Tiitus Hopian tekemät. Business Savon vaatettaa http://www.dreamcircus.fi

#actionwoman #business #savo #kasvu #myynti #markkinointi #kauppa #yritys #mikroyritys #kasvupalvelut  #koulutus #pohjois-savo #kuopio #yrittäjänaiset #yrittäjät #yritysrahoitus #kehittämispalvelut #businessfinland #kansainvälistyminen #kv-kauppa #vienti #palvelut #pr #viestintä #vuorovaikutus #businesssavo #talentsavo #pk-yritys #kasvurahoitus #tempo #innovaatioseteli #yrityskehittäminen #yrityskoulutus #osaaja #kasvuyritys #konsultointi