Työllistä taidolla

Oletko palkkaamassa työntekijää ja kaipaat neuvoja asian suhteen?​

Onko töitä enemmän kuin ehdit tekemään? Tunnetko vaihtoehdot asian ratkaisemiseksi? Tutustu maksuttomaan Työllistä Taidolle -palveluun.

Business Savo Oy voi tarjota yrityksellesi maksuttoman Työllistä taidolla-konsultoinnin, jonka kautta saat neuvoja ja kirjallisen suunnitelman, kuinka edetä työvoiman hankinnassa. Työllistä taidolla palvelun voit hankkia yrityksellesi täällä.

Business Savo tuottaa palvelun yhteistyössä Valmennusmajakan kanssa, kirjoita hakulomakkeeseen, että valitset palveluntuottajaksi Valmennusmajakan ja asiantuntijaksi Petra Ryyminin, niin yhteydenottosi ohjautuu minulle. Palvelunkuvaus löytyy täältä.

Helppoa! Näin palvelu etenee:

  1. Ilmoittaudu palveluun TE-toimiston sivujen kautta.
  2. Valmennusmajakan asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tapaamisen.
  3. Tapaamme kasvokkain tai verkossa, tarpeen mukaan yhden tai useamman kerran (yht. 2- 5 tuntia).
  4. Saat asiantuntijan arvion yrityksesi tämän hetkisestä tilanteesta työllistämisen näkökulmasta.
  5. Teemme yhdessä konkreettisen kirjallisen suunnitelman kuinka ja miten löydät sopivia ja päteviä työntekijöitä yritykseesi tai ostat osaamista muilla tavoin.
  6. Voit hyödyntää materiaalipankkia, mistä löytyy tietoa mm. yrityskuvan merkityksestä työllistämisessä, ilmoitus- ja sopimuspohjia, kehityskeskustelun runko ja ideoita tukipalkkiojärjestelmän kehittämiseen.
  7. Palvelun lopuksi voit vielä henkilökohtaisesti keskustella valmentajasi kanssa. Loppusparrauksen kesto 30–60 minuuttia.
Open/Avaa chat
Kysyttävää? Need help?
Hei!
Kuinka voimme auttaa?
How can we help you?